Accions del document

Gemma Espigares deixa la presidència del CEUCAT

Comparteix Share
19/12/2014 La que ha sigut presidenta del CEUCAT durant més de 2 anys, Gemma Espigares, s'acomiada de la representació amb una carta oberta
Gemma Espigares deixa la presidència del CEUCAT

Gemma EspigaresBenvolgudes i benvolguts,

 

Després de més de 1900 dies en la representació estudiantil, repartits en 6 anys, avui arriba el dia d’acomiadar-se. Vaig començar al 2009 com a delegada de curs, i des de llavors he anat participant de forma entusiasta en tots els òrgans a nivell de centre i universitat, en la representació suprauniversitària de Catalunya i d’Espanya al capdavant del CEUCAT, amb les agències de Qualitat i també amb la sectorial d’infermeria.

 

Han estat uns anys plens de reptes per al nostre col·lectiu: la implementació de Bolonya (o el que en queda), la pujada de taxes del 2011, les retallades i els atacs continuats de desprestigi per part del Govern de Madrid, per destacar-ne alguns.

 

He de dir que hem fet front a tot, i que això ha estat possible gràcies a la xarxa que hem creat entre els representants, compartint experiències i buscant sinèrgies contínuament. Hem treballat plegats amb molta voluntat de millorar dia a dia, i de la mà de molts responsables, per fer cada dia millor el nostre sistema universitari. En aquest sentit, és evident que el CEUCAT s’ha consolidat com un espai de col·laboració molt important.

 

Quan al 2012 acomiadàvem el que va ser el primer president del CEUCAT, Jordi Codony, deia que estava convençut que estàvem en el bon camí; i ara jo, tinc la mateixa sensació. El Consell és queda a les mans de companys entusiastes i valents, que seguiran treballant cada dia per fer millor la representació i millorar-ne la participació, amb no pocs reptes per davant.

 

Tot i que la posició dels representants no sempre és compartida pels responsables de l’administració i les universitats, hem sabut trobar aquells punts en comú que ens han fet més forts com a sistema. I també entre els mateixos representants, que tenint punts de vista i maneres diferents de fer les coses, hem sabut trobar les aliances oportunes en els moments claus.

 

En aquest sentit, estic segura que el Lluís Forcadell i la resta de companys, sabran liderar un nou projecte que mantingui els valors inicials del CEUCAT: consens, unitat, responsabilitat, seriositat, transparència i compromís; i el portin a nivells difícils d’imaginar quan el vàrem crear.

 

No puc acabar sense agrair-vos a tots l’oportunitat que he tingut exercint aquestes responsabilitats, des d’aquells amb els qui vaig començar i també els que he trobat pel camí, doncs cadascun de vosaltres m’ha ajudat a millorar, i sense aquesta experiència no hagués pogut conèixer-vos i aprendre totes aquestes competències transversals de les que tant se’n parla.

 

“Si penses que estàs vençut, ho estàs. Si penses que no t'atreveixes, no ho faràs.”
Rudyard Kipling


Molta ànims i fins ben aviat,

Lleida, dia 19 de desembre de 2014

 

Gemma Espigares Tribó

Presidenta del CEUCAT (6 d’octubre de 2012 – 13 de desembre de 2014)darrera modificació: Desembre 2014

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech