Accions del document

Gerard Solà nou vicepresident i Carlos Pérez nou Secretari Executiu del CEUCAT

Comparteix Share
08/10/2011 Avui el plenari del CEUCAT ha elegit a Gerard Solà (UVic) nou vicepresident i Carlos Pérez (UAB) nou Secretari Executiu. A més s'ha aprovat una reforma del reglament del CEUCAT i s'han acostat posicions per les votacions del proper dimarts al CEUNE.
Gerard Solà nou vicepresident  i Carlos Pérez nou Secretari Executiu del CEUCAT

Els membres del CEUCAT amb el rector Roberto Fernández. FOTO UdL

Els representants dels Consells de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), s'han reunit aquest dissabte a la UdL per definir el que serà el seu pla d'acció pel curs 2011-12, que té com a principal objectiu reflexionar al voltant del camí que hauria d'adoptar la nova Comissió de la governança, que es va constituir el passat 15 de setembre al Parlament de Catalunya.

El rector de la UdL, Roberto Fernández, ha rebut als membres del CEUCAT, just abans de començar de la sessió de treball on també s'ha revisat, entre altres, quins són els imports de les taxes que apliquen les diferents universitat de l'Estat espanyol i, a més, s'ha treballat una proposta comuna sobre el sistema d'atorgament de les beques d'Excel·lència de la Generalitat.

Durant la jornada, també s'ha debatut sobre temes com el finançament, la governança i l'ocupació, en un context de retallades pressupostàries. La trobada també ha servit per preparar la sessió del Consell d'Estudiants Universitaris de l'Estat (CEUNE), que tindrà lloc a Madrid el proper dilluns i dimarts 10 i 11 d'octubre.

El CEUCAT, creat el passat 26 de febrer d'enguany, té la voluntat d'unir els esforços i la veu dels Consells de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes i elevar propostes conjuntes dirigides  als organismes competents. En el decurs de l'acte, el rector de la UdL, Roberto Fernández, i el president del CEUCAT, Jordi Codony, han fet entrega d'una placa commemorativa i un diploma a la fins ara vicepresidenta del CEUCAT,  Maria Rodríguez.

A la reunió han assistit els representants dels estudiants universitaris: Jordi Codony (UPC), Maria Rodríguez, Gemma Espigares i Ares Navarro (UdL), Enric Guillén (UdG), Marc Vallvè  i Sergi Martín (URV), Joan Molina (URL), Carlos Pérez (UAB) i Gerard Solà (UVic).

Nou Vicepresident i Secretari Executiu amb el President. FOTO CEUCATDurant la sessió també s'ha aprovat la reforma del reglament intern del CEUCAT i s'ha elegit a Gerard Solà (UVic) nou vicepresident  i Carlos Pérez (UAB) nou Secretari Executiu.

Gerard Solà Iniesta és estudiant de la Universitat de Vic des de l’any 2009. Actualment està cursant el tercer curs de Comunicació Audiovisual. Abans de ser triat vicepresident del CEUCAT, ha sigut president del Consell d’Estudiants de la UVic, ha participat en diverses comissions i grups de treball del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), ha format part del claustre de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic i ha representat la Universitat de Vic al CEUCAT i al Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE).

Carlos Pérez Padilla és estudiant de de Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquesta universitat ha estat delegat, membre del consell d’estudiants de facultat, juntari de centre, claustral, membre de comissions i membre del Consell de Govern. També representa la UAB al Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE).

FONT: Premsa UdL i CEUCAT
darrera modificació: Octubre 2011

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech