Accions del document

Joan Molina nou vicepresident i Yago Fernández nou Secretari Executiu

Comparteix Share
05/11/2012 En un ple amb més de 15 punts a tractar, el primer presidit per Gemma Espigares, Joan Molina (URL) ha estat elegit nou Vicepresident i en Yago Fernández (UB) ha estat elegit nou Secretari Executiu
Joan Molina nou vicepresident i Yago Fernández nou Secretari Executiu

Nou equip de presidència

Aquest cap de setmana s'ha reunit a la UPC el plenari del consell presidit per primer cop per la nova presidenta del CEUCAT, Gemma Espigares. Amb un extens ordre del dia (15 punts) s'ha parlat sobre els objectiu a curt i mig termini del CEUCAT, s'han fet alguns nomenaments i s'ha parlat de les properes reunions que hi ha aquesta setmana.

Després de l'elecció de la nova presidenta el passat 6 d'octubre, ara per unanimitat el plenari del consell ha ratificat la proposta de la presidenta i ha elegit a Joan Molina (URL) com a Vicepresident del CEUCAT i a Yago Fernández (UB) com a Secretari Executiu. Felicitats i ànims a tots dos!

El plenari ha modificat la composició del consell assessor per tal d'incloure-hi, per la seva vàlua i experiència, a Jordi Codony i Gerard Solà. Tots dos han rebut un petit homenatge del plenari, i han pogut dedicar unes paraules de comiat. El Consell Assessor compta, a més, amb Maria Rodriguez i Marc Vallvé. Tots ells són els encarregats d'emetre els informes que els demanin la presidència o el plenari.

ple ceucat UPCPer altra banda, s'ha acordat que el CEUCAT inicii una ronda d'entrevistes a portaveus d'universitats dels partits polítics amb representació al Parlament per tal d'ajudar a fer més púbic el programa electoral de cada partit en matèria universitària. A més, serà una foma que els estudiants puguin fer arribar preguntes als partits (els propers dies anunciarem la forma).

També s'han preparat les reunions de la CAAE en què el CEUCAT presentarà la seva proposta de carta de drets i deures als vicerectors d'estudiants, la reunió de la Comissió Permanent del CEUNE sobre la reforma de la Llei d'Educació (LOMCE) i la reunió de la Comissió Permanent del CEUNE amb el comitè d'experts del Ministre Wert per la reforma del sistema universitari.

A la reunió, han assistit com a convidats Jordi Codony (expresident) i Maria Rodriguez (exvicepresidenta). I s'ha estrenat com a representant al CEUCAT el Javier Plaza, delegat general de la UAO.

Joan Molina

Joan Molina i Lorenzo (Barcelona, 1988) és estudiant de 5è curs d’Enginyeria Química a la Facultat d’IQS School of Engineering de la Universitat Ramon Llull (URL).

Va començar les seves tasques de representació com a delegat al seu centre, IQS, i posteriorment va esdevenir representant d’aquest al Consell d’Estudiants (CE) de la URL durant 2 anys. Després d’aquest període com a representant d’Enginyeria Química i del seu centre al CE, va ser escollit vicepresident del Consell d’Estudiants de la URL (2011-2012) i, amb aquest càrrec, va assumir, també, les funcions de representant de la URL al Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) i de representant de la URL al Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE).

Addicionalment, també participa activament en diferents comissions i grups de treball del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC).

Actualment, com a president en funcions del Consell d’Estudiants de la Universitat Ramon Llull, ha estat designat vicepresident del CEUCAT en el ple celebrat a Barcelona el passat 4 de novembre.

Yago Fernández

Yago Fernández Fernández (Barcelona, 1992) és estudiant de tercer curs de la doble titulació matemàtiques- Administració i direcció d'empreses a la Universitat de Barcelona (UB). Va començar les seves tasques de representació al curs (2011/2012) essent escollit claustral per la facultat de matemàtiques passant així a formar part del Consell del alumnat de la UB. Més tard va ser triat com a secretari d'aquest òrgan.

L’any 2012 va ser escollit representant de la universitat de Barcelona per formar part del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) i paral·lelament, del Consejo de Estudiantes Universitario del Estado (CEUNE).


Darrerament ha estat designat secretari executiu del CEUCAT en el ple celebrat a UPC.

darrera modificació: Novembre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech