Accions del document

La Comissió d'Estudiants del CIC analitza el decret de preus

Comparteix Share
25/06/2012 Els membres de la comissió d'estudiants del CIC han valorat la proposta de decret de preus que presenta el govern i han aportat una vintena de motius en contra
La Comissió d'Estudiants del CIC analitza el decret de preus

Comissió Estudiants del CIC 25/06/12

Després que divendres el Secretari d'Universitats presentés el nou decret de preus i dissabte el ple del CEUCAT l'analitzés a fons, avui els membres de la Comissió d'Estudiants han traslladat al Secretari General del CIC els motius que els porten a no donar suport al decret.

Els motius recullen des de l'oposició a un augment màxim del 66% dels preus o l'exigència de destinar una major part del sobre ingrés a beques equitat, fins a una multitud d'aspectes tècnics que cal millorar en favor de l'estudiantat. El Secretari General del CIC, Claudi Alsina, s'ha mostrat disposat a valorar la possible modificació d'alguns aspectes tècnics del decret; però mantenint-ne la filosofia.

La Comissió, que ha comptat amb els informes del seu president i del president del CEUCAT, també ha rebut la proposta de carta de drets i deures dels estudiants universitaris que ha elaborat un grup de treball extern, i ha acordat utilitzar-la com a base per la feina de la propera comissió d'estudiants. I també ha aprofitat perquè els estudiants membres de la comissió s'adherissin al Manifest contra el RD14/2012.

Demà el CEUCAT presentarà un document a la Comissió d'Accés i Afers Estudinatils del CIC (formada pels vicerectors d'estudiants i els president i vicepresident del CEUCAT) que recull les objeccions a l'actual proposta de decret de preus.
darrera modificació: Juny 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech