Accions del document

La comissió d'estudiants del CIC avala el dret a vaga

Comparteix Share
26/10/2012 La Comissió d'Estudiants del CIC ha avalat la carta de drets i deures proposada pel CEUCAT, que inclou per primer cop el dret a vaga de l'estudiantat universitari.
La Comissió d'Estudiants del CIC, òrgan format pels consells d'estudiants i representants dels sindicats estudiantils, va aprovar la setmana passada l'esborrany de carta de drets i deures aprovada pel CEUCAT.

A proposta del Secretari General del CIC, Claudi Alsina, la comissió tècnica UNIDISCAT estudiarà la carta per tal de vetllar pels drets de les persones discapacitades. A més, s'analitzarà si cal incloure la carta una refrència l'esport universitari, ja que aquesta disciplina està essent impulsada per una comissió creada a proposta de la comissió d'estudiants i encapçalada pels secretaris generals de l'Esport i del CIC.

Així la carta, que inclou per primer cop el dret a vaga dels estudiants universitaris, fa un pas més en la seva tramitació. El proper dia 6 de novembre serà presentada de forma oficial davant els vicerectors d'estudiants de les 12 universitats catalanes per tal d'iniciar una negociació que porti a un text de consens.

arxivat sota: ,
darrera modificació: Novembre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech