Accions del document

La comunicació a debat a les III Jornades Obertes del CEUCAT

Comparteix Share
20/03/2012 El passat dissabte 16 de març va tenir lloc a la Universitat Politècnica de Catalunya les III Jornades Obertes del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes amb un caire formatiu on el tema principal en va ser la comunicació i la representació 2.0.
La comunicació a debat a les III Jornades Obertes del CEUCAT

Inauguració de les jornades

 

Dissabte passat la UPC va acollir les III Jornades Obertes del CEUCAT, que van començar amb la inauguració per part del secretari del Consell Interuniversitari de Catalunya Claudi Alsina, el vicerector de política Internacional de la UPC Pedro Díez, la presidenta del CEUCAT Gemma Espigares i un dels membres del comitè organitzador Jordi Nonell.

 

La primera de les ponències va comptar amb la participació del professor de la UdG Miquel Duran,  organitzador dels esdeveniments TEDxUdG i TEDxYouth@UdG, i divulgador científic de l’àmbit de la Química , en què va ajudar els assistents a fer-se un mapa mental sobre els aspectes a tenir en compte en l’organització i difusió d’un esdeveniment 2.0.


La professora Mariona Ferrer de la UPF va presentar el seu estudi sobre la participació realitzat a la Pompeu Fabra, i va compartir un debat amb els estudiants sobre quines poden ser algunes propostes per augmentar la participació i quines millores són necessàries en l’àmbit de la comunicació.


Durant la tarda les jornades van estructurar-se en 3 tallers, el primer dels quals relacionat amb les xarxes socials i el rendiment que se’n pot treure als consells d’estudiants i associacions a càrrec d’Isaac Pérez representant dels estudiants de la UdG; un segon taller entorn a les eines de gestió de projectes i treball col·laboratiu per part de Jordi Nonell de la UPC i finalment un taller per part de Jordi Codony i Gemma Espigares, expresident i presidenta del CEUCAT, respectivament, que van compartir la seva experiència en relació a la confecció, publicació i seguiment del material de premsa.


Finalment, Joan Molina vicepresident del CEUCAT i representant de la URL i Xavier Roger representant de la UdG i membre del comitè organitzador, van posar fi a les III Jornades Obertes del CEUCAT.

 

Entre els assistents es podien veure estudiants de la majoria d'universitats, tant públiques com privades, del sistema universitari català. Els ponents van destacar l'actitud participativa de tots ells, que va propiciar un molt bon ambient de treball.

 

Properament al web penjarem material sobre les presentacions i les conclusions de la jornada.

Contingut relacionat
III Jornades Obertes
arxivat sota: ,
darrera modificació: Març 2013

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech