Accions del document

LA UAB ja té consell d'estudiants i elegeix Carlos Pérez com a president

Comparteix Share
25/05/2012 Avui s'ha constituït el Consell d'Estudiants de la UAB i s'ha elegit el seu primer president: l'actual Secretari Executiu del CEUCAT, Carlos Pérez
LA UAB ja té consell d'estudiants i elegeix Carlos Pérez com a president

President del CEUAB

Després de l'aprovació del reglament el Consell d'Estudiants de la UAB (CEUAB) per part del Consell de Govern, avui s'ha celebrat la constitució del CEUAB.

 

En un acte presidit per la Dra. Maria José Recoder (Vicerectora de Relacions Institucionals i de Comunicació), i que ha comptat amb la presència del Dr. Joan Lluís Pérez (Delegat de la rectora per als Estudiants) i de Jordi Codony (president del CEUCAT).

 

L'acte ha començat amb la constitució de l'òrgan i posterior presentació del CEUAB, del seu reglament, i del suport tècnic del que disposarà. Després s'ha procedit a l'elecció de la Comissió Permanent del CEUAB formada per un president, un vicepresident, un secretari i fins a 10 vocals. S'han presentat 3 candidatures, enca`çalades respectivament per: Oriol Corral, Carlota Gallés i Carlos Pérez.

 

Durant el plenari s'ha elegit a Carlos Pérez Padilla, estudiant de dret i actual Secretari Executiu del CEUCAT, com a primer president del CEUAB. El president del CEUCAT ha pogut felicitar-lo personalment, tot desitjant-li un bon mandat ple d'èxits per l'estudiantat.

 

Els membres de la Comissió Permanent del CEUAB seran:

 

  • President: Carlos Pérez
  • Vicepresident: Gerard Bona
  • Secretari: Maria Piñero
  • Vocals: Carles Aniento, Irene Monès, Carlos Espierrez, David Rubio, David Montpeyó, Teresa Roca, Jordi Rodó, Rubén Ramiro, Josep-Oriol Guinovart i Matías Moreno

 

El CEUCAT celebra la constitució del CEUAB, i vol felicitar al seu nou President i Comissió Permanent tot animant-los a fer una bona feina pels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Carlos Pérez Padilla

Carlos Pérez Padilla, nascut el 22 d’Abril de 1990 va començar a cursar estudis l’any 2008 a la Universitat Autònoma de Barcelona a la doble titulació d’ADE+Dret, posteriorment va continuar només els estudis de Dret a la mateixa universitat.

Amb anterioritat a la representació al Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes va portar tasques de participació i representació com a: delegat, membre del consell d’estudiants de facultat, juntari de centre, claustral, membre de comissions i membre del Consell de Govern.

Des de l’any 2011 en Carlos Pérez ha participat com a representant de la UAB al CEUCAT i el CEUNE, en aquest últim cas també ha acabat esdevenint representant a la Comissió Mixta de Finançament.

arxivat sota: ,
darrera modificació: Maig 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech