Accions del document

La UPC acull l'assemblea de CREUP amb representants de tot l'Estat

Comparteix Share
19/12/2011 Una vintena d'universitats de l'Estat s'han reunit a la UPC per celebrar l'assemblea general de la Coordinador de Representants d'Estudiants d'Universitats Púbilques (CREUP)
La UPC acull l'assemblea de CREUP amb representants de tot l'Estat

Assemblea CREUP UPC

Del dia 16 al 18 de desembre, la UPC ha acollit l'Assemblea General de CREUP (Coordinadora de Representantes de Estudiantes de Universidades Públicas). Es tracta d'una associació que agrupa més d'una vintena de Consells d'Estudiants d'Universitats Públiques de l'Estat, que alhora és membre de ESU (European Students Union). El CdE de la UPC en forma part des de fa un any. L'associació té com a objectiu coordinar els representants d'estudiants i impulsar projectes que millorin la situació i els drets de l'estudiantat.

CREUP va convidar a les universitats catalanes que no en són membres a assistir a la reunió, a través del CEUCAT. Van participar en els actes la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Universitat Autònoma de Barcelona.

La inaguració es va celebrar divendres al vespre, a Barcelona. Va ser presidida per la Secretària General de CREUP amb l'abscència del Rector UPC i el coordinador del CdE Jordi Codony. Estava previst que tots tres presidicin la inaguració, però tant el Rector com el Coordinador del Consell es van haver d'excusar, doncs eren en una sessió del Consell de Govern (CdG), convocats de forma urgent després del bloqueig patit al CdG del matí.

La resta de sessions s'han desenvolupat amb tota normalitat al Campus Terrassa de la UPC, a l'ETSEIAT, on s'ha tractat el següent ordre del dia en una reunió que ha durat més de 13 hores:
 1. Informe de la Secretaria General, Vicesecretario, International Officer, Tesorera y Coordinador
 2. Elección del responsable de prensa de CREUP
 3. Elección del representante y suplente de CREUP para los plenos del CEUNE
 4. Análisis de los últimos posicionamientos de la CRUE
 5. Reestructuración del plan de actividades
 6. Comisión de estudio de la Dimensión Social del EEES
 7. Posicionamiento sobre el apoyo al Servicio de Información y Orientación al Estudiante Universitario y gabinetes psicológicos
 8. Debate sobre los recortes en educación en las diferentes comunidades autónomas.
 9. Documento de Gobernanza. Propuesta de mesas de trabajo.
 10. Exposición, planificación y estructura de CREUP
 11. Asuntos de trámite (varias 'external motions' y otros asuntos)

Entre els acords destaquen la col·laboració amb diversos projectes externs, la reestructuració de l'associació en comissions temàtiques, la publicació de diversos comunicats, el suport a algunes iniciatives que ho han sol·licitat o la redefinició del pla d'activitats de CREUP pel 2012.

 

Els assistents han agrait al Consell de l'Estudiantat de la UPC la seva hospitalitat, i l'organització que s'ha efectuat. De la mateixa forma el Coordinador del Consell, Jordi Codony,  ha agraït a l'Executiva de CREUP que hagin confiat en la UPC per organitzar la trobada i també ha agraït públicament la tasca de diversos estudiants de la UPC, de la delegació de l'ETSEIAT, que han col·laborat activament en l'organització d'aquest esdeveniment.

 

CREUP Terrassa


Després de la reunió, alguns dels assistents han aprofitat per fer una ràpida visita pel centre històric de Barcelona.

 

Font: CdE UPC i CEUCAT

 

 

arxivat sota: ,
darrera modificació: Novembre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS Accessibilitat Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech