Accions del document

Laia Vidal nova coordinadora del CdE de la UdG

Comparteix Share
13/06/2012 La UdG ha elegit la seva nova coordinadora del Consell d'Estudiants, en substitució de l'Isaac Pérez
Laia Vidal nova coordinadora del CdE de la UdG

Laia Vidal

El Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona va celebrar ahir, dimarts 12 de juny, un Plenari per elegir un nou coordinador del consell.  La Laia Vidal substitueix a l'Isaac Pérez, que no s'ha presentat a reelecció com a coordinador.

Laia Vidal, estudiant de 2n de Psicologia, va ser la candidata més votada i serà la nova coordinadora del Consell d’Estudiants. D’aquesta manera Vidal es va comprometre a “transmetre la veu dels membres del Consell així com de tots aquells estudiants que es mobilitzen dia a dia per tal de canviar les coses i que la situació de la Universitat millori”. Vidal creu que serà necessària la implicació de tots els estudiants “per tal de defensar un model d’universitat en què no hi hagin barreres econòmiques per accedir-hi i on es treballi amb esforç per obtenir un bon nivell de qualitat en els estudis”. I, a més, afirma que "tinc l’entusiasme i les ganes per fer-ho de la millor manera possible".

En el Plenari, entre d’altres temes, també es van renovar els representants dels estudiants als diferents òrgans de govern de la UdG, com el Consell de Govern o el Consell Social. Molts dels integrants del Consell d’Estudiants van decidir presentar-se a les diferents responsabilitats per tal d’implicar-se en els diferents àmbits, fet que posa de manifest l’alt interès d’aquest nou Consell d’Estudiants de participar activament i treballar amb intensitat.

Laia Vidal i Barrera

La Laia Vidal és estudiant de segon curs de psicologia, i fins ara era membre activa del claustre de la UdG i del seu consell d'estudiants.

Ara pren la responsabilitat de coordinar el consell d'estudiants i ésser membre del consell de govern de la mateixa universitat. A més, serà la nova representant de la UdG al CEUCAT. Aprofitem per donar-li la benvinguda!
arxivat sota: ,
darrera modificació: Juny 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech