Accions del document

Lluís Forcadell escollit nou coordinador del CEUCAT

Comparteix Share
13/12/2014 Lluís Forcadell (UB) substiteix a Gemma Espigares a la coordinació del CEUCAT en un ple on s'ha presentat el disseny de l'estudi de Mesures per augmentar la Participació
A la Universitat de Lleida (UdL) ha tingut lloc avui l’elecció del nou coordinador del Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT). D’entre els màxims representants de cada universitat, el plenari del CEUCAT ha fet confiança en Lluís Forcadell, estudiant de biomedicina a la Universitat de Barcelona, per encapçalar aquesta nova etapa del consell.

Votació CEUCAT

Gemma Espigares, LLuis Forcadell i Robert MonzonisGemma Espigares, la fins ara coordinadora del ple, deixa la responsabilitat després d’haver assolir els reptes proposats:

  • Representar els estudiants i portar la seva veu als òrgans amb representació
  • Mantenir la implicació de les universitats que en formen part i introduir als nous representants
  • Elaborar manuals i guies de bones pràctiques en representació
  • Potenciar la formació de Qualitat entre els representants
  • Crear sinèrgies i compartir bones pràctiques
  • Mantenir bones relacions amb les institucions implicades en el sistema universitari
  • Realitzar estudis i publicar-ne els resultats per prendre decisions basades en evidència

 

Des de la seva constitució el consell ha pres forma, ha aconseguit ésser reconegut per les autoritats d’educació superior tant catalanes com de l’Estat, i ha format part activa en debats i negociacions sobre els principals temes d’actualitat universitària. El Consell ha treballat activament per acostar la política universitària de més alt nivell a l’estudiantat: organitzant jornades obertes, utilitzant les xarxes socials, els mitjans de comunicació, etc.

 

Durant el ple, on s’ha aprovat la gestió realitzada entre 2012 i 2014 i el pressupost per al 2015, s'han treballat temes d'actualitat universitària, de millora de la participació estudiantil i s'ha abordat la problemàtica d'estudiants que no poden accedir a les biblioteques del CBUC arrel del nou acord, actualitzat aquest juny.

 

S’ha comptat amb la presència durant el ple del rector Joan Viñas, vicepresident primer de la Xarxa Vives d’Universitats, per presentar la xarxa i l’enquesta VIA UNIVERSITARIA. I s’ha debatut, amb Juan Antonio Montero, vicepresident 2n del CEUNE, i Jordi Caparrós, representant de la Universitat de València i membre d’AERE, el funcionament d’aquests dos òrgans.

 

 

Ple del CEUCAT Lleida (13/12/2014)

darrera modificació: Desembre 2014

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech