Accions del document

No a canviar l'estrucuta de graus i màsters ara

Comparteix Share
31/10/2014 El CEUCAT es posiciona en contra del canvi en l'estructura dels graus i màsters en aquests moments. Considera que hi ha d'haver un debat rigorós amb tots els agents implicats per a prendre aquest tipus de decisions basades en indicadors, i no en voluntats polítiques alienes a les necessitats de la comunitat universitària
No a canviar l'estrucuta de graus i màsters ara

Moment de la jornada de treball

El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) va tenir coneixement al mes de juliol de que el Govern de Madrid volia publicar un Real Decret en el que es dones flexibilitat a les Universitats per a canviar la seva estructura de graus i màsters.

 

Des de llavors, estudiants, rectors i vicerectors, professorat, sindicats i altres agents implicats en el possible canvi hem estat a l’expectativa de la possible publicació del RD que encara està a mans del Consejo de Estado.

 

Durant el mes de setembre i octubre, representants de les diferents universitats catalanes s’han reunit amb altres col·lectius (CREUP, Secretari d’Universitats, Rectors, estudiants, sindicats,...) i han estudiat la proposta.

 

El passat 20 d'octubre un grup de treball del CEUCAT va estar elaborant un full informatiu en DINA-4 amb el plantejament que fa el ministeri per a la modificació de l'estructura de graus i màsters, els dubtes que sorgeixen i les propostes del CEUCAT al respecte, i avui el publiquem enllestit.

 

Consulta el full informatiu a: https://www.ceucat.cat/publicacions/informes-i-estudis/documents/no-a-canviar-lestrucuta-de-graus-i-masters-ara/view

darrera modificació: Octubre 2014

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech