Accions del document

No paguis més del que et toca. Beques EQUITAT!

Comparteix Share
29/09/2012 Degut al gran augment de preus universitaris, s'han introduït les beques equitat en funció de la Renda familiar. NO PERDIS L'OCASIÓ DE PAGAR MENYS!
No paguis més del que et toca. Beques EQUITAT!

Marca la casella per demanar la beca!

Aquest nou sistema de preus públics conté elements nous respecte al curs anterior i és molt important que tingueu en consideració:

 

  • A la matrícula que heu realitzat heu pogut efectuar el pagament de la matrícula en dues fraccions. Un primer del 60%, i un segon de la quantitat restant, que efectuareu al mes de desembre de 2012. Aquest import pot variar del 0 al 40%.

 

 

  • El fet de demanar l’acreditació del tram de renda familiar no implica que s’hagi sol·licitat la beca Equitat. El tràmit és el mateix però per sol·licitar la beca, s’ha de mantenir marcada la casella corresponent en el formulari de sol·licitud de l’acreditació del tram, i omplir la totalitat del tràmit. Haver sol·licitat  la beca general del Ministeri MEC tampoc comporta la sol·licitud de la Beca Equitat. Encara que hagueu fet aquests tràmits, per accedir a la sol·licitar Beca Equitat, heu d’entrar en el tràmit de l’AGAUR i omplir el formulari de  sol·licitud.

 

En  aquest sentit, podeu accedir a tos els requisits establerts de la convocatòria, a tota la informació sobre el procés de la sol·licitud i informació complementària del teu interès al web www.gencat.cat/agaur o bé, podeu contactar personalment amb l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca a muniversitaria@agaur.gencat.cat

 

Aquest és un missatge del CEUCAT, l'AGAUR i els Vicerectors d'Estudiants

darrera modificació: Setembre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech