Accions del document

Més informació pública sobre universitats. S'ha presentat WINDDAT a la Comissió d'Estudiants de l'AQU

Comparteix Share
02/04/2012 Aquesta tarda s'ha reunit la Comissió d'Estudiants de l'AQU per ésser informada sobre les últimes novetats de l'Agència
Avui s'ha reunit la Comissió d'Estudiants de l'AQU, que donava la benvinguda a tres nous membres: Jordi Codony, Gemma Espigares i Carlos Pérez (tots tres actuals membres del CEUCAT).

La Comissió d'Estudiants treballa per ampliar i sistematitzar la participació dels estudiants en les activitats d'avaluació d'AQU Catalunya, assessora l'Agència en aquells projectes que tenen un impacte directe sobre el col·lectiu de l'estudiantat, i participa en l'elaboració d'estudis d'interès per a l'estudiantat.

A l'ordre del dia hi figuraven tres temes clau:

  • La nova aplicació WINDDAT
  • L'avaluació de l'AQU
  • L'avaluació de la satisfacció dels estudiants de les universitats catalans

WINDDAT

Winddat ofereix una selecció de dades i d'indicadors que s'extreuen d'UNEIX i pretén proporcionar d'una manera fàcil, a escala d'ensenyaments, informació sobre el perfil de l'alumnat universitari, el procés de preinscripció a la universitat (oferta, demanda, vies d'accés, notes d'accés, etc.), les dades de matrícula i ordenació acadèmica, la tipologia de professorat que imparteix docència, els resultats acadèmics (rendiment, abandonament, etc.), la inserció laboral i la mobilitat de la població graduada.

http://winddat.aqu.cat/

AVALUACIÓ DE L'AQU

AQU Catalunya ha finalitzat l'INFORME D'AUTOAVALUACIÓ 2012, resultat de la fase d'autoavaluació realitzada per l'Agència en el procés d'avaluació internacional externa per renovar la seva consideració de membre de ple dret de l'European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

L'objectiu d'aquest document és demostrar que AQU Catalunya, en la seva naturalesa com a institució, i en el desplegament actual de les seves funcions, s'articula d'acord amb els criteris d'ENQA per ser membre de l'organització i els estàndards i directrius europeus per a l'assegurament de la qualitat a l'ensenyament superior (ESG).

 

L'elaboració de l'informe ha estat una tasca que ha combinat la perspectiva més interna provinent de la direcció i del personal d'AQU Catalunya, amb una de més externa que ha arribat pel fet de compartir el contingut de l'informe amb autoritats públiques, màxims representants d'universitats i experts externs i estudiants vinculats als processos d'assegurament de la qualitat que duu a terme AQU Catalunya.

 


L'avaluació de la satisfacció dels estudiants de les universitats catalans

Més informació sobre aquest projecte a la presentació que va fer el propi director de l'AQU a les II Jornades obertes del CEUCAT.

Descarrega-la aquí

FONT: CEUCAT i AQU
arxivat sota:
darrera modificació: Maig 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech