Accions del document

Reunió de treball entre la representacio estudiantil catalana i andalusa

Comparteix Share
26/11/2012 Divendres 24 de novembre va tenir lloc una trobada entre representants del CEUCAT i del CARE (els consells d'estudiants autonòmics de Catalunya i Andalusia)
Reunió de treball entre la representacio estudiantil catalana i andalusa

Instant de la reunió

Una delegació de la CARE (Coordinadora Andalusa de Representants Estudiantils) encapçalada pel seu president va visitar ahir a la seu del Consell de l'Estudiantat de la UPC una representació del CEUCAT .

 

La reunió de treball va servir per compartir bones pràctiques i fer una primera presa de contacte, després dels canvis de presidència en ambdós òrgans, entre els dos consells autonòmics presents actualment a Espanya i amb representació al CEUNE.

 

Els dos òrgans coincideixen en què cal seguir treballant per fomentar la cultura de la participació i crear sinergies entre els representants, implementant accions conjuntes de formació i treballant pels relleus dels consells d'estudiants que assegurin la continüitat de la feina feta.

 

Entre les conclusions de la trobada, destaca que la Univeristat de Sevilla contempla entre la seva normativa la "parada acadèmica" i la Universitat Pablo de Olavide la no assistencia a les activitats docents en dies de vaga sense perjudicis de rendiment. Amdues situacions seran un punt de referència a estudiat a l'hora de seguir treballant en la  la Carta de Drets i Deures de l'estudiantat universitari elaborada pel CEUCAT.

 

El CEUCAT fa una valoració molt positiva de la trobada i apunta noves lines de treball amb la CARE, amb la que comparteix trets en comú que cal potenciar.

 

A la reunió, per part de la CARE van assistir: el seu president Raul Moreno - delegat de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla (UPO) - juntament amb l'estudiant Ignacio Hernández també de la UPO. Per part del CEUCAT van assistir la presidenta Gemma Espigares, el vicepresident Joan Molina, el secretari executiu Yago Fernández i el representant del Consell de l'Estudiantat de la UPC al CEUNE Alvaro González. També hi va assistir l'expresident del CEUCAT, Jordi Codony, en tant que representant en funcions dels CEUCAT al CEUNE.

 

La Coordinadora Andalusa de Representants Estudiantils

La CARE (Coordinadora Andalusa de Representants Estudiantils) és l'òrgan anàleg al CEUCAT a Andalusia en el que s'hi representen 9 universitats públiques: el Consejo de Estudiantes Universidad de Almería - CEUAL, la Delegación de Alumnos de la Universidad de Cádiz - DAUC, el Consejo de Estudiantes, Universidad de Córdoba - CEU de UCO, la Delegación General de Estudiantes de la Universidad de Granada - DGE, el Consejo de Alumnos y Representantes de la Universidad de Huelva - CARUH, el Consejo de Estudiantes de la Universidad de Jaén - CEUJA, el Consejo Asesor de Estudiantes. Universidad de Málaga - CEUMA, el Consejo de Estudiantes de la Universidad Pablo de Olavide - CEUPO i el Consejo de Alumnos de la Universidad de Sevilla - CADUS.

 

Aquest consell està actualment presidit per Raul Moreno, delegat de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla.

arxivat sota: , ,
darrera modificació: Novembre 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech