Accions del document

S'obre el termini per sol·licitar a l'AGAUR les beques EQUITAT i EXEL·LÈNCIA ACADÈMICA

Comparteix Share
22/11/2011 Són el primer fons propi de beques universitàries de la Generalitat, està dotat amb més d'1.400.000 euros i afavoriran uns 1.500 estudiants
El Govern de la Generalitat, a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), ja ha obert el termini per sol·licitar les beques Equitat i Excel·lència Acadèmica. Es tracta del primer fons propi de beques universitàries de la Generalitat i la seva creació ha estat possible gràcies a la recaptació obtinguda amb part de l’increment de les taxes universitàries.

La tramitació de les sol·licituds es realitzarà en la seva totalitat telemàticament des del web de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya (http://www.gencat.cat/ovt), fins el 31 de març de 2012, en el cas de els beques Equitat, i fins el 29 de febrer del pròxim any, per les d’Excel·lència Acadèmica.
Les Beques Equitat, amb un pressupost d’1.100.000 euros, tenen com a principal finalitat la redistribució de la renda. Un primer pas que vol avançar cap a un sistema universitari més equitatiu en què la política de preus públics vagi lligada amb la política de beques. Es calcula que més de 1.500 alumnes podran obtenir ajuts, aquest curs 2011-2012, de fins el 50% en les seves taxes mitjançant les noves Beques Equitat.
Pel que fa a les Beques Excel·lència Acadèmica, aquest fons està dotat amb prop de 300.000 euros. Aquestes beques tenen per objectiu reconèixer els estudiants amb millor rendiment acadèmic. Es calcula que uns 24 estudiants podran acollir-se a aquests ajuts amb un màxim de 2.000 euros mensuals que aniran dirigits a afavorir la mobilitat i la internacionalització dels estudiants.

Tota la informació sobre la presentació de sol·licituds, el registre i la tramitació de les Beques Equitat i les Beques Excel·lència Acadèmica es pot trobar a la pàgina web www.gencat.cat/agaur.

Font: Adaptat de premsa GENCAT
arxivat sota:
darrera modificació: Febrer 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech