Accions del document

Yago Fernández nou Secretari del Consell de l'Alumnat de la UB

Comparteix Share
11/06/2012 El president el CEUCAT ha donat la benvinguda al nou Secretari del Consell de l'Alumnat de la UB, que passa a formar part del plenari del CEUCAT
Yago Fernández nou Secretari del Consell de l'Alumnat de la UB

Jordi Codony i Yago Fernández

Avui per la tarda s'han reunit el nou Secretari del Consell de l'Alumnat de la UB i el president del CEUCAT per tal de coneixer-se i iniciar els contactes per tal d'incorporar aquest nou representant dels estudiants de la UB al si del CEUCAT.

Durant la reunió s'han presentat ambdós consells i els principals reptes que afronten, i s'han explicat les activitats que està duent a terme el CEUCAT en relació a l'actualitat en política universitària. També s'ha presentat el vídeo "1 any de CEUCAT", que recull un resum de les activitats dutes a terme per aquest òrgan durant l'any 2011.

El president del CEUCAT ha felicitat a Yago Fernández pel seu nomenament i l'ha animat a fer una bona feina pels estudiants de la UB, tot desitjant-li èxit i encerts en aquesta nova responsabilitat.

Yago Fernández

Yago Fernández és estudiant de segon curs dels graus de matemátiques i d'administració i direcció d'empreses a la Universitat de Barcelona.

Claustral per la Facultat de Matemàtiques i membre del Consell de l'Alumnat de la UB, forma part de l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) i ha estat elegit com a secretari de la comissió permanent del Consell de l'Alumnat de la UB.

Aquesta nova responsabilitat el portarà a representar els estudiants de la UB tant a CEUCAT, com al CIC i al CEUNE.
arxivat sota: , ,
darrera modificació: Juny 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech