Sou a: Inici » PREMSA » Comunicats » Comunicat del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes sobre el Ple celebrat els dies 14 i 15 de novembre al Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya
Accions del document

Comunicat del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes sobre el Ple celebrat els dies 14 i 15 de novembre al Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya

Comparteix Share
El passat cap de setmana 14 i 15 de novembre el Ple del CEUCAT va celebrar la reunió mensual prevista segons el calendari amb l’assistència de 18 representants d'estudiants de les diferents universitats catalanes.
Comunicat del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes sobre el Ple celebrat els dies 14 i 15 de novembre al Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya

Foto de grup

Barcelona, 25 de novembre de 2015

El passat cap de setmana 14 i 15 de novembre el Ple del CEUCAT va celebrar la reunió mensual prevista segons el calendari amb l’assistència de 18 representants de les diferents universitats catalanes: Universitat de Barcelona (UB), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Girona (UdG), Universitat de Lleida (UdL), Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat de Vic (UV), Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Ens va acollir el Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’objectiu amb una convocatòria tan ampla era treballar més enllà dels propis de gestió, així que després de les formalitats dels primers punts es va fer una valoració del II Curs de Formació de Qualitat (AQU) que es va dur a terme el dissabte dia 7 de novembre. Alguns dels membres presents varen participar-hi com a alumnes, mentre que d’altres formaven part de la organització. Així que es va poder fer una valoració molt acurada.

Després d’una pluja de propostes per com tractar el tema de les eleccions estatals del proper 20 de desembre, es va acordar de fer un buidat dels programes electorals dels diferents partits per fer-ne una valoració comparativa entre els mateixos.

La mobilitat és un tema molt integrat en els milers d’estudiants que conformen la comunitat universitària al nostre país. Els membres del CEUCAT, conscients que el cost d’uns estudis van més enllà del propi cost dels mateixos, s’ha proposat fer un estudi de mobilitat on es treballaran tres grans eixos: quins mitjans de transport públic són els utilitzats, quin cost global té aquest desplaçament de casa fins a la universitat de destí i quin cost té en temps. Aquest punt juntament amb la revisió de la situació en què tenim ara mateix el tema del 3+2 va tancar la sessió de dissabte.

El diumenge va estar dedicat a la Formació, una eina de treball col·laboratiu va iniciar la jornada. El procés Bolonya i el Futur de l’Educació Superior Europea van ser les xerrades proposades a càrrec de representants d’AERE i de la Coordinadora de Representantes de Estudiantes de Universidades Españolas Públicas (CREUP), respectivament i que després d’un intens debat, van cloure el ple a les 15.00 h, després de quedar emplaçats a la propera convocatòria que tindrà lloc els dies 12 i 13 de desembre a la Universitat Autònoma de Barcelona.


Persona de contacte:

Lluís Forcadell i Díez - Coordinador del CEUCAT

coordinacio@ceucat.cat – 633 466 115

darrera modificació: Novembre 2015
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech