Accions del document

Es realitza la segona edició del Curs de formació en garantia de qualitat per estudiants

Comparteix Share
El passat 7 de novembre de 2015 es va realitzar el II Curs de Qualitat organitzat pel CEUCAT i AQU Catalunya i amb el suport de la Univestitat de Barcelona.
Es realitza la segona edició del Curs de formació en garantia de qualitat per estudiants

#Qualitat15

El passat 7 de novembre de 2015 es va celebrar la segona edició del Curs de formació en Garantia de qualitat per a estudiants universitaris organitzat conjuntament per l’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya, el CEUCAT i la Universitat de Barcelona. Com l’anterior edició, es va acollir a l’Edifici Josep Carner del campus de plaça universitat de la UB.

 

Com a principals novetats, el curs d’enguany presentava una modificació de format per concentrar la part presencial en un sol dia i l’èmfasi en els tallers pràctics. Va comptar amb una  bona participació sobre el total d’inscrits (40 places ofertes). Els assistents van reflectir una valoració positiva del curs en l’enquesta de satisfacció amb un 8,4 sobre 10 de valoració mitja i un 8,28 de percepció d’utilitat. Els tallers, que incloïen una simulació de visita externa, van ser especialment ben valorats.

 

Es va constatar la necessitat de cursos i activitats com aquesta perquè l’estudiantat pugui empoderar-se i implicar-se amb més formació en tot el que té a veure amb els processos de qualitat, tant a la seva universitat com amb AQU Catalunya.

 

En el darrer ple de CEUCAT celebrat el 14 i 15 de novembre a Terrassa es va agrair un cop més la col·laboració dels estudiants que van organitzar i donar suport al curs, de l’AQU Catalunya i de la Universitat de Barcelona per fer possible aquesta segona edició; així com la participació de tots els assistents.

 

Des del CEUCAT ja s’està treballant per preparar la propera edició amb AQU i els agents implicats, que tindrà en compte les propostes de millora, tant de format com de continguts, a partir suggeriments dels participants, i de les valoracions del ple CEUCAT i la mateixa organització.

 

arxivat sota: , ,
darrera modificació: Novembre 2015
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech