Accions del document

Normatives del CEUCAT

Comparteix Share

Acords de creació i atribucions del CEUCAT

 • Acord de Creació del CEUCAT (2012)
  RESOLUCIÓ ECO/2775/2012, de 27 de novembre, per la qual es dóna publicitat a l’acord de la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils del Consell Interuniversitari de Catalunya de creació del grup de treball Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT)
 • Modificació de l'Acord de Creació del CEUCAT (2015)
  RESOLUCIÓ ECO/643/2015, de 3 de març, per la qual es dóna publicitat a l'Acord de la Comissió d'Accés i Afers Estudiantils del Consell Interuniversitari de Catalunya de modificació de l'Acord de 6 de novembre de 2012, pel qual es crea el grup de treball Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT).
 • Correcció d'Error en la Modificació de l'Acord de Creació del CEUCAT (2015)
  CORRECCIÓ D'ERRADES a la Resolució ECO/643/2015, de 3 de març, per la qual es dóna publicitat a l'Acord de la Comissió d'Accés i Afers Estudiantils del Consell Interuniversitari de Catalunya de modificació de l'Acord de 6 de novembre de 2012, pel qual es crea el grup de treball Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT).

Normativa pròpia del CEUCAT


darrera modificació: Juliol 2015
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS Accessibilitat Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech