Accions del document

Pressupost del CEUCAT

Comparteix Share
Pressupostos CEUCAT d'anys anteriors (en pdf): | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Pressupost any 2015

Ingressos 2015

Despeses 2015

Balanç 2015

 

Descripció de les partides: pressupost 2015


 • Reunions: Consejo de Estudiantes Universitarios del Estado (CEUNE). Les despeses d'aquesta partida es destinen a cobrir el cost de transport, allotjament (si s’escau), i àpats realitzats a Madrid del Coordinador o Coordinadora del CEUCAT durant els dies de ple del CEUNE.
 • Reunions: Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC). Les despeses d'aquesta partida es destinen a cobrir el cost de transport i àpats realitzats a Barcelona del Coordinador o Coordinadora del CEUCAT per motiu d'una reunió del CIC. El Coordinador o Coordinadora del CEUCAT participa a la Conferència General del CIC, la Comissió d'Estudiants i la Comissió d'Accés i Afers Estudiantils.
 • Reunions: Plens del CEUCAT. Els plens del CEUCAT es realitzen de forma rotatòria a les diferents universitats de Catalunya. Les despeses d'aquesta partida es destinen a cobrir al Coordinador o Coordinadora del CEUCAT el cost de transport, allotjament (si escau) i àpats realitzats durant la celebració d'un plenari del CEUCAT.
 • Reunions: Visites als Consells d'Estudiants de les Universitats. Per tal de donar a conèixer la tasca del CEUCAT, es planteja seguir participant en actes que organitzin els Consells de l'Estudiantat de les Universitats de Catalunya.
 • Reunions amb altres Institucions, associacions i entitats universitàries.
  per tal d’obtenir la informació adient i seguir creant
  sinèrgies amb institucions relacionades amb la Universitat, la presidenta del CEUCAT
  s’ha de poder desplaçar a reunions amb l’Agència Gestió d’Ajuts Universitaris i Recerca
  (AGAUR), Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU),
  associacions d’estudiants, altres consells d’estudiants autonòmics, Federació
  d’Estudiants dels Països Catalans, representants dels Consells de l’Estudiantat de
  l’Euiroregió,...
  Per tal d’obtenir la informació adient i seguir creant sinèrgies amb institucions relacionades amb la Universitat, la Coordinadora del CEUCAT s’ha de poder desplaçar a reunions amb l’Agència Gestió d’Ajuts Universitaris i Recerca (AGAUR), Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), associacions d’estudiants, altres consells d’estudiants autonòmics, Federació d’Estudiants dels Països Catalans, representants dels Consells de l’Estudiantat del’Euroregió,...
 • Jornades Obertes CEUCAT i Formacions. Quantitat destinada a finançar part de les despeses d'organització de les Jornades Obertes del CEUCAT, especialment viatges dels ponents convidats i/o viatges a altres jornades de formació de l'àmbit estudiantil.
 • Material d'oficina i Fotocòpies. Quantitat destinada a cobrir els costos de material d'oficina, impressions per reunions, cartes, sobres, despeses de correus, cartelleria i altre material gràfic, targetes de visita i publicació de quaderns o llibrets, entre d'altres.
 • Imprevistos: possibles reunions, viatges o altres despeses no previstes al pressupost.
darrera modificació: Juliol 2015
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS Accessibilitat Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech