Accions del document

Lluís Forcadell i Díez

Comparteix Share

Lluisforca

Responsabilitats
al CEUCAT

Coordinador del CEUCAT

● Coordinador del Consell de l'Estudiantat de la UB.

Consell de Govern d'AQU

● Consell Assessor d'ANECA

Conferència del CIC

● Comissió d'Accés i Afers Estudiantils del CIC

● Comissió d'Estudiants del CIC

● Membre del CEUNE


ss

Lluís Forcadell i Díez (Tarragona, 1993) és estudiant del Grau de Ciències Biomèdiques de la Universitat de Barcelona (UB). Va entrar a la representació estudiantil provinent del món de l'associacionisme: fa més de 10 anys que és casteller, participa de l'escoltisme català i ha col·laborat amb diverses entitats del teixit associatiu, polític i cultural de la ciutat de Tarragona. A més és fundador de la plataforma estudiantil Sumem UB. 

En el curs 2013-14 va iniciar els projectes de participació estudiantil en ser escollit membre de la Junta de la Facultat de Biologia i del Claustre de la Universitat de Barcelona. Des d'allà va començar a treballar en el grup de treball Futur UB i en la Comissió Acadèmica. Paral·lelament el mateix curs va agafar el relleu d'en Yago Fernández al capdavant de la Coordinació del Consell de l'Alumnat de la Universitat de Barcelona. Actualment segueix al Consell de l'Alumnat, on treballa en un reglament de participació estudiantil adaptat a la realitat de la Universitat de Barcelona. Des de la UB ha coordinat el treball en contra de les modificacions en l'ordenació acadèmica (3+2) i s'ha posicionat en contra de la Reforma d'Estructures de la UB. 

Va participar per primera vegada al Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes el maig del 2014, com a representant de la UB. També assisteix representant aquesta universitat a la Comissió d'Estudiants i a la Conferència del Consell Interuniversitari de Catalunya.

El desembre del 2014 esdevé Coordinador del CEUCAT, en deixar-ho Gemma Espigares. En tant que Coordinador del CEUCAT reestructura l'organització interna, fent-la més horitzontal i participativa, ha coordinat els informes "21 millores del Decret de Preus i Beques" i "La implantació del 3+2 a Catalunya" i participa activament de l'organització del debat sobre Universitats emmarcat en les Eleccions Plebiscitàries de Catalunya del 27 de Setembre del 2015.  

Durant el temps que porta com a Coordinador del CEUCAT assisteix en representació de l'estudiantat català al Consejo de Estudiantes Universitarios del Estado (CEUNE) i a la Comissió d'Accés i Afers Estudiantils del Consell Interuniversitari de Catalunya (CAAE). També és membre del Consejo Asesor de ANECA (Agenia Nacional de la Evaluación y la Acreditación) i del Consell de Govern d'AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya).

 

 

 

 

 

darrera modificació: Desembre 2015
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech