Accions del document

Conferència General del CIC

Comparteix Share
La Conferència General del CIC és el màxim òrgan de representació del sistema universitari català

Representants

Més informació

Depèn de ...

La Conferència General del Consell Interuniversitari de Catalunya és l'òrgan de participació i coordinació de la comunitat universitària per a conèixer i avaluar els objectius principals del sistema universitari de Catalunya.

 

Conferència General CIC (2010)

Conferència General del CIC (2010)

Foto: Consell Interuniversitari de Catalunya

Funcions

Corresponen a la Conferència General les funcions següents:
  • Assessorar el departament competent en matèria d'universitats en relació amb els criteris per a elaborar la Programació universitària de Catalunya.
  • Emetre un informe de les qüestions que, a iniciativa de la Presidència o de la Junta, es considerin d'interès general per al sistema universitari de Catalunya.
  • Facilitar l'intercanvi d'informació i les consultes recíproques entre les universitats catalanes, especialment en els àmbits i en les situacions que les afecten d'una manera conjunta.
  • Impulsar programes conjunts d'actuació interuniversitària i promoure i elaborar documents d'interès comú en l'àmbit de la docència, de la recerca i de la gestió i els serveis.
  • Promoure la col·laboració de les universitats amb altres institucions, públiques o privades, per a executar programes d'interès general.
  • Fomentar l'equilibri entre les universitats, tenint en compte la Programació universitària de Catalunya en el seu conjunt, evitant duplicitats innecessàries i promovent l'equilibri territorial i mediambiental.
  • Promoure les universitats del sistema universitari de Catalunya, especialment pel que fa a l'oferta educativa i la qualitat dels centres i els serveis universitaris.
  • Proposar els criteris de la política de beques que garanteixin una igualtat d'oportunitats efectiva
darrera modificació: Desembre 2011
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech