Accions del document

El CEUCAT i el decret de preus, 22 punts a millorar

Comparteix Share
26/06/2012 El CEUCAT entrega a la Generalitat un document amb 22 punts de discrepància sobre la proposta de decret de preus
Després que divendres el Secretari d'Universitats presentés el nou decret de preus, dissabte el ple del CEUCAT l'analitzés a fons i ahir els membres de la Comissió d'Estudiants del CIC traslladessin al Secretari General del CIC els motius que els porten a no donar suport al decret, avui el CEUCAT ha entregat Secretari d'Universitats i Recerca i als vicerectors d'estudiants de les 12 universitats catalanes un document (descarregable aquí) amb 22 punts de discrepància sobre la proposta de decret de preus.

Els motius recullen des de l'oposició a un augment màxim del 66% dels preus (com recollia el manifest contra el RD14/2012 entregat divendres passat), l'exigència de destinar una major part del sobre ingrés a beques equitat, o la necessitat d'utilitzar referències de renda familiar el més actuals possible, fins a una multitud d'aspectes tècnics que cal millorar en favor de l'estudiantat.

El proper divendres el CEUCAT participarà a la reunió de la Conferència General del CIC i entregarà al Conseller Andreu Mas-Colell i a la resta de representants de la Generalitat i les universitats aquest document de 22 discrepàncies i explicarà perquè creu que cal modificar el decret abans de la seva aprovació.

Un cop entregat el document al Conseller i vista la proposta final de decret de preus, el CEUCAT farà public el seu posicionament detallat.
darrera modificació: Juny 2012

Notícies

Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
RSS RSS  Accessibilitat  Avís legal   Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes. CEUCAT.
© UPC (obriu en una finestra nova) . Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech